Veliko poštovanje iz Makabija: Partizan ima najboljeg trenera Evrope!

Trener “Ponosa Izraela” Odad Kataš smatra da su crno-beli izuzetno kvalitetna ofanzivna ekipa

Košarkaše Partizana u četvrtak (20.05) u prvom kolu Evrolige očekuje gostovanje Makabiju, a trener “Ponosa Izraela” Odad Kataš ima izuzetno lepo mišljenje o Željku Obradoviću, smatrajući da je najbolji stručnjak Evrope.

– Uzbuđeni smo što Evroligu ove sezone krećemo iz naše dvorane. Dolazi nam Partizan, ekipa koja igra izuzetno dobro u napadu. Pritom, na klupi ovog klub je najbolji trener Evrope, to vam dovoljno govori o kakvoj ekipi se radi – poručio je Kataš.

Trener Makabija je svestan da će im nedostajati njihov najbolji igrač Boldvin, ali i pored toga veruje u trijumf svoje ekipe.  

– Povreda Boldvina je udarac za naš tim. On će da propusti nekoliko narednih utakmica, a verujem da se ne radi o ozbiljnijoj povredi. Čak i da su Boldvin i Džoš Nebo 100 odsto spremni to bi bila teška utakmica za nas – zaključio je Kataš.

Košarkaš Makabija Bonzi Kolson izjavio je da je cilj kluba plasman u plej-of Evrolige.

– Svaka utakmica je teška, Evroliga nije laka. Treneri rade odličan posao, imamo sjajne momke, koji će dati sve od sebe za grad, državu i navijače. Rekao sam novim igračima da se zabavljaju dok igraju. Navijači će praviti veliku buku, moraju to da prihvate – zaključio je Kolson.

Originalni članak 24sedam.rs