Vazura najavio još dobrih vesti za navijače Partizana

Radosne vesti je Partizan danas priredio svim pristalicama. Jedan od motora ekipe, Saša Zdjelar potpisao je novi dvogodišnji ugovor što je istakao je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Vazura ističe značaj Zdjelara za ekipu kao i to da nije želeo da napusti klub kao slobodan igrač.

– Zadovoljstvo je danas i meni i upravi, a nadam se i Saši, kome je ugovor isticao u junu, što smo potpisali novi ugovor. Saša nastavlja sa profesionalnim obavezama u klubu, od skoro je i kapiten, i mogu reći da je opravdao sve ono što smo i mi i navijači očekivali od njega. Saša nije ni u jednom trenutku želeo da ode kao slobodan igrač, već će, kada dođe taj trenutak, i klub i on zaraditi. U poslednje vreme pruža takve igre da je okosnica i lider tima.

Neće samo ugovor biti produžen sa Zdjelarom, već će u narednom periodu pasti i novi potpisi fudbalera u Humskoj.

– Da, u sledećih nekoliko dana će biti novih potpisa sa igračima koji su tu, kojima ističe ugovor, i koji će produžiti ugovor u dogovoru sa trenerom i sportskim sektorom. Saša je trenutno prvi, kao jedan od, za nas, trenutno najbitnijih igrača jer spremamo ekipu za sledeću sezonu i moramo da učvrstimo sve ugovore sa igračima koje već imamo u ekipi.

milos vazura-sasa zdjelar

Nedavno se Ivica Kralj vratio u klub gde je postao šef skauting službe o čemu je govorio Vazura.

– Tako je. Ivica Kralj je postao rukovodilac skauting službe. Vratili smo još jednu legendu i nadamo se da neće biti jedini koji se vratio. Naša omladinska škola je, kao što svi znaju, jedna od najboljih u Evropi i moramo konstantno da obnavljamo kadar kako bismo imali rezultate.

Upravo je produkt omladinske škole Nemanja Jović koji u poslednje vreme dobija sve veću šansu kod trenera Stanojevića.

– Rezultati omaldinske škole se vide i u prvom timu gde mali Jović već postaje standardni igrač, a Popović je na golu. Svake sezone promovišemo nekog mladog igrača u prvi tim i nadam se da ćemo nastaviti tako, i još bolje, sa Ivicom Kraljem.

Dobar primer rada omladinske škole crno-belih je što je čak osmorica igrača završilo nedavnu utakmicu sa Radom.

– Nadam se daćemo nastaviti u tom smeru. Predstoji nam težak prelazni rok, ovo sada je priprema za njega. Videćemo ko od igrača ostaje, ali pokušavamo da što više igrača sačuvamo i da se kvalifikujemo za evropsko takmičenje koje nam sledi i, naravno, da dovedemo ovu sezonu do kraja što je bolje moguće.

Tekst preuzet sa portala Maxbet sport