Važne informacije za navijače u vezi utakmica KK Partizan Mozzart Bet

Važne informacije za navijače u vezi utakmica KK Partizan Mozzart Bet.

KK Partizan Mozzart Bet je u periodu za nama uložio mnogo vremena, energije i sredstava kako bi utakmice crno-belih u Štark areni bile istinski spektakl, organizovan na najvišem mogućem nivou. Iako su rezultati na tom polju očigledni, Klub se ovim putem oglašava sa molbom prema navijačima da u dvorani poštuju važeće propise Evrolige i tako ne dovode klub u situaciju da bude sankcionisan.

Prolazi (stepenice) u dvorani moraju biti čisti tokom utakmice. Nije dozvoljeno stajanje niti zadržavanje na stepenicama.
Navijači na mestima pored terena ne bi trebali da ustaju tokom meča, niti da se šetaju pored terena za vreme igre. Ovo se naročito odnosi na početak treće četvrtine kada veliki broj ljudi propusti priliku da se na vreme vrati na svoja mesta i zbog toga mora da sačeka prvi tajm-aut.
Velika potražnja za ulaznicama, dovela je do neizbežnih posledica, a to su različiti pokušaji zloupotrebe ili obmane prilikom neovlašćene prodaje karata. Apelujemo na navijače da ne kupuju ulaznice ni od koga, osim od zvaničnih tiketing partnera kluba.
Deca do 7 godina ne plaćaju ulaz na utakmicu, ali nemaju svoje mesto i moraju biti u krilu roditelja/staratelja tokom meča.
Ulazak dece na parket tokom pauze u poluvremenu ili nakon meča nije dozvoljen. Osobe koje u dvoranu dolaze spolja nemaju čistu obuću, a ostaci na parketu mogu izazvati klizanje i povrede aktera utakmice. Takođe, može doći do oštećenja samog igrališta.
Apelujemo na sve prisutne u dvorani da navijaju fer i sportski, isključivo pružajući podršku ekipi i treneru Partizana. Drugim temama nije mesto na utakmicama KK Partizan Mozzart Bet.

Za sve navedene slučajeve, Klub je nekoliko puta opomenut od strane Evrolige i preduezeće neophodne mere da se ove situacije više ne ponavljaju. KK Partizan Mozzart Bet je i na terenu i van njega pokazao da mu je mesto u društvu najboljih. Učinimo sve da tako i ostane!

Zvanična FB stranica Partizan Mozzart Bet