Vaterpolisti Partizana traže novo iskustvo protiv Barselonete

Večernje novosti

Vaterpolisti Partizana sastaće se sutra sa Barselonetom u devetom kolu Lige šampiona, u kom će pokušati da steknu novo iskustvo.

“Pokušaćemo da igramo na visokom nivou od početka do kraja. Nemamo šta da izgubimo. Barseloneta je favorit. Utakmica je važna za nas da naučimo i spremimo se za one u regionalnoj ligi”, rekao je trener crno-belih Stefan Ćirić u najavi utakmice.

Partizan je poslednji na tabeli Grupe A Lige šampiona sa osam poraza, dok Barseloneta zauzima treće mesto sa 15 bodova, odnosno četiri trijumfa, tri nerešena rezultata i jednim porazom.

“Prva utakmica protiv Barselonete je bila naša najgora ove sezone. Ništa nije bilo dobro u tom susretu. Moraćemo da igramo bolje. Naš mladi tim je pokazao potencijal u nekoliko teških utakmica ove sezone, ali smo imali mnogo uspona i padova u skoro svakoj”, kazao je Ćirić.

Trener Barselonete Ćus Martin pohvalio je mladi tim Partizana.

“Partizan je veoma mlad tim sa malo iskustva, ali to ne znači da će utakmica za nas biti laka. Moraćemo dobro da igramo i ostvarimo još jednu pobedu koja bi bila veoma važna ako želimo na završni turnir. Nadam se da ćemo imati dobru utakmicu”, rekao je Martin.

Utakmica devetog kola Grupe A će se igrati u sredu od 20.30 u Barseloni.