UROŠ KOJADINOVIĆ: OSTAVIĆU PARTIZANU I POSLEDNJI ATOM SNAGE!

Na kraju ove sezone ide iz Partizana, ali sa medaljom oko vrata. Ipak, Urošu Kojadinoviću je to malo, on hoće duplu krunu!

Nestvaran je Partizan ove sezone! Rukometaši crno-belih predvođeni Đorđem Ćirkovićem prvo su preživeli dramu u polufinala kupa protiv Dinama iz Pančeva, zatim su posle 11 godina doneli trofej u vitrine kluba kada su dobili Vojvodinu u neverovatnom finalu. Kada je delovalo da je sezona za njih gotova pojavio se Uroš Kojadinović! Posle poraza od Metaloplastike u prvom meču polufinala u revanšu na Banjici vodili su Šapčani, a onda je Kojadinović šutirao 14/14 i uspeo da izbori majstoricu u “Zorki” u četvrtak od 19 časova! Tu ćemo saznati ko će se suprotstaviti Vojvdini u borbi za titulu, a Kojadinović je za MONDO istakao da nijedna pobeda njegovog tima nije slučajna.

“Treba sportsku sreću zaslužiti. Mi smo je zaslužili više puta, pokazalo se i u Pančevu i u Novom Sadu i ovde sad u ovoj penal lutriji da stvarno imamo i hrabrosti i sreće. Samo mogu da kažem da sam ponosan sam na ove momke. Svaku utakmicu, koliko god loše ušli ili počeli da pravimo neke gluposti uvek se izvučemo na kraju i uvek damo maksimum što je najbitnije. To nam se uvek vrati na najbolji mogući način. Slična situacija je bila i u Novom Sadu gde smo se pržili i izvukli taj Kup koji smo čekali 11 godina. Ova ekipa ima to neko zajedništvo koje dolazi uvek do izražaja kada su teški momenti u pitanju. To je čar ovog sporta, utakmica se ne igra deset nego 60 minuta. Na početku smo bili zgrčeni, ja sam hteo da dam više nego što mogu i usledile su neke greške koje su normalna stvar. Na kraju smo uspeli da suzbijemo redove i pobedimo što je meni i dalje neverovatno, ali je realno. Idemo u četvrtak, zaboravljamo i na ovu utakmicu i na utakmicu u Šapcu i na Kup i sve staje za nas. Ovom prilikom bih samo pozvao navijače da nam dođu u Šabac jer je bez njih jako teško da pobedimo, oni su nam vetar u leđa”, rekao je Uroš Kojadinović za Mondo

Originalni članak: Mondo.rs