TV Partizan: Večiti derbi uživo

Tekst sa zvaničnog sajta FK Partizan

baner_partizantv

Prvi put u Srbiji, po uzoru na klupske televizije najvećih evropskih klubova, TV Partizan HD realizuje specijalni program uživo pre, tokom i posle 153. večitog derbija – Večiti derbi uživo.

U studiju TV Partizan tokom trajanja 153. večitog derbija detalje sa utakmice će uživo analizirati bivši asovi Partizana – Goran Pandurović, Dževad Prekazi i Zvonko Živković, kao i veliki navijač Partizana i poznati pisac i TV voditelj Vanja Bulić. Tokom trajanja utakmice naši gosti u studiju analiziraće sve šanse, golove, sporne situacije, dok ćemo tokom poluvremena i na kraju utakmice imati specijalna uključenja u program Admira Smajića, legende Partizana i Ljubiše Tumbakovića, dugogodišnjeg  trenera i funkcionera FK Partizan.

Nakon derbija, uživo u studiju govoriće Marko Nikolić, šef stručnog štaba Partizana, kao i fudbaleri Partizana koji budu glavni akteri derbija, kao i predsednik Partizana Milorad Vučelić i sportski direktor Ivica Iliev. Program TV Partizan HD možete pratiti na kablovskim TV mrežama – Kopernikus, Pošta Net i SBB Net TV Plus servisu, kao i preko interneta na linku:
www.danas.tv/partizan.

TV Partizan HD – Večiti derbi uživo: Subota 17:45

Autor i voditelj: Željko Pantić