Trinkijeri ponovo pričao o Partizanu: Pitali su me da li sam lud! OVO ĆE DA TI BUDE GROB (VIDEO)

Poznati Italijan ponovo nije trošio komplimente na račun crno-belih. Nedavno je zamalo zaplakao kada je govorio o njima, a sada se ponovo podsetio perioda kada ih je sa klupe vodio.

Pre nekoliko nedelja, trener Bajern Minhena, Andrea Trinkijeri, vratio se u beogradsku “Štark arenu”, ali kao protivnik Partizana, a ne kao njegov član. Dobio je gromoglasan aplauz sa tribina, što ga je poprilično dirnulo, pa je o tome govorio i na konferenciji za medije posle utakmice, gde je zamalo zaplakao.

Zanimljivo je da mu se ponovo ukazala prilika da govori o crno-belima, ovoga puta u podkastu Evrolige – “Krosover”. Na sam pomen “parnog valjka”, Italijan je kao iz topa odgovorio:

– Ništa na svetu nije kao Partizan.

Potom se osvrnuo na sam dolazak u Humsku, u momentu kada Partizan nije dobro funkcionisao kao organizacija usled finansijskih problema:

– Bili su loši rezultati. Kada su čuli da prelazim u Partizan, pitali su me da li sam lud? Ljudi su mi vrištali u telefon: “Uništićeš sebi karijeru! Ovo će da ti bude grob!”. Ali, osećao sam da mi je potrebno nešto drugačije. Novi početak i veliki izazov. Da uradim nešto drugačije. I osećao sam da mogu da uspem sa Partizanom – rekao je popularni Trinki, pa dodao:

– To je bila sinergija između navijača, koji su nešto što ne mogu da opišem. Nema dovoljno vremena na svetu da se objasni ta bezuslovna podrška i ljubav.

Originalni tekst Maxbet sport