Trifunović: Duljaj jako posvećen svom poslu, mnogo pomaže mladim igračima

Trifunović je upisao debi za prvi tim Partizana u Novom Sadu protiv Vojvodine, potom i u Evropi na meču sa Nordsjelandom

ФОТО: ФК Партизан

Mladi igrač Partizana Nemanja Trifunović izjavio je danas da je trener crno-belih Igor Duljaj jako posvećen svom poslu.

Trifunović je upisao debi za prvi tim Partizana u Novom Sadu protiv Vojvodine, potom i u Evropi na meču sa Nordsjelandom.

– Pre svega, jako je posvećen svom poslu, mnogo pomaže nama mladim igračima da se što pre naviknemo i da napredujemo. Jednostavno, on je fudbal igrao na najvišem nivou i sada želi da na nas prenese svo znanje koje je stekao. Od nas traži na svakom treningu i utakmici disciplinu, trud i zalaganje – rekao je Trifunović za Partizanov podkast.

On je otkrio kako je došao u Partizan.

– Pozvao me je Saša Ilić koji je tada bio selektor mlade reprezentacije. Veliku težinu je imao taj poziv, selektor, legenda Partizana, taj poziv jednostavno nisam mogao da odbijem – prisetio se Trifunović.

Mladi fudbaler Partizana je istakao da na eliminaciju “crno-belih” iz evropskih takmičenja ne bi trebalo gledati kao tragediju već kao veliku priliku.

– Sve se dešava sa razlogom, verujem da ćemo biti odmorniji i da ćemo imati mnogo više vremena da se fokusiramo na prvenstvo. To nam je jako važno, jer svi verujemo i želimo svim srcem da vratimo titulu u Humsku gde joj je mesto – zaključio je Nemanja.

Originalni tekst Sportski žurnal