Tomislav Pavlović i njegovi sinovi bili specijalni gosti KK Partizan

Samohrani otac Tomislav Pavlović iz Hetina i četvorica njegovih maloletnih sinova bili su specijalni gosti Košarkaškog kluba Partizan NIS.

Oni su prisustvovali utakmici koju su crno-beli odigrali u “Štark areni” protiv Splita, u okviru 15. kola AdmiralBet ABA lige. Podsetimo, Partizan je slavio ubedljivim rezultatom 109:49.

Domaćin petorici Pavlovića bio je predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović. On je najpre organizovao zajednički ručak sa Pavlovićima u jednom prestoničkom restoranu.

Tom prilikom su članovima porodice iz Hetina uručeni pokloni sa klupskim obeležjima i simobilična pomoć, nakon čega su svi zajedno iz prvog reda “Štark arene” posmatrali meč crno-belih.

U akciju su se uključili i Miloš Čolović, koji je Pavlovićima poklonio laptop računar sa pratećom opremom, kao i grupa navijača Partizana, koji su darivali mališane “Crno-belim bukvarom” i ostalim poklonima.

Portal zrenjaninski.com je u nekoliko navrata pisao o porodici Pavlović, koja živi u teškim uslovima. Tomislav Pavlović je otac petorice sinova. Nakon neskladnog braka i razvoda, jedan od sinova je želeo da ostane sa majkom, a Tomislav je sa četvoricom sinova napustio Beograd i preselio se u Hetin, selo u opštini Žitište.

Tomislav radi u nadnici, uglavnom sezonske poslove. Da bi brinuo o dečacima, ne može da se stalno zaposli, što mu dodatno otežava situaciju.

Originalni članak: Zrenjaninski.com