Tomislav Karadžić, Dragan Đurić i Ostoja Mijailović o stanju u FK Partizan

Karadžić: Ako ne možete, prepustite rukovođenje onima koji to mogu! Đurić: Niko ne veruje Vučeliću i ekipi! Mijailović: Bojim se da će FK nestati

Sadašnje rukovodstvo treba da sagleda stanje u kom se klub nalazi i, ako već ne mogu da ga vrate na staze stare slave, bilo bi moralno i pošteno, dok je još vreme, da prepuste vođenje Partizana onima koji to mogu.” (Tomislav Karadžić)

Niko ne veruje Vučeliću i ekipi! Navijači su u pravu. Ali, znate li koliko je njih briga za to šta kažu navijači. Boli ih d… za sve! Navijači su rekli da im je ovo poslednja opomena. Videćemo… Čisto sumnjam. Zvezda je dovela dobra pojačanja, a mi… Ništa! Sve krš do krša!” (Dragan Đurić)

Rukovodeća garnitura mora da prepusti funkcije sposobnijim ljudima: FK je neophodna kompletna reorganizacija. Moraju da se gledaju isključivo interesi kluba, ne jednog ili grupe pojedinaca. Imovina SD je nedopustivo zapuštena. Žao mi je što legende kojima je deo života bio i ostao Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je to tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima… A svi znaju do čega je i do koga. Još malo ćutanja i bojim se da će FK Partizan nestati.” (Ostoja Mijailović)

Originalni tekst: Sportski žurnal