Svi pričaju o golu Markovića, a ključ crno-belog slavlja u Novom Sadu je u ovoj odbrani Popovića! 

Mladi čuvar mreže podjednako je važan za trijumf Valjka kao i strelac pobedonosnog pogotka

On je Partizanov tihi heroj! Svi pričaju o golu Markovića, a ključ crno-belog slavlja u Novom Sadu je u ovoj odbrani Popovića! (VIDEO)

Promo/FK Partizan/Miroslav Todorović

Valjak je najavio povratak na trijumfalni put. Na debiju novog trenera Gordana Petrića Partizan je teškom mukom došao do tri boda na gostovanju protiv Mladosti GAT (1:0).

Mučili su se crno-beli 90 i kusur minuta, na momente i potpuno bezidejno tražili put do mreže rivala, i onda kada su se svi pomirili sa još jednim velikim kiksom mladi štoper Svetozar Marković je u petom minutu nadoknade vremena doneo ogromno slavlje Partizanovoj ekspediciji na „Karađorđu“.

Ipak, crno-beli imaju još jednog velikog heroja u novosadskom trijumfu, podjednako važnog kao i strelac pobedonosnog gola, do kojeg sigurno ne bi došlo da nekoliko desetina sekundi ranije mladi golman Aleksandar Popović nije sprečio izvestan gol domaćina.

Fudbaleri debitanta u superligaškom društvu oduzeli su jednu loptu gostima na dvadesetak metara od svog gola i krenuli u ekspresni kontranapad u kojem su u poslednju trećinu terena ušli u situaciji tri na dva… Lopta je pošla na levu stranu, ali je ofanzivac Mladosti sebi dao malo jači for pa je Popović uspeo padom u noge na ivici kaznenog prostora da sačuva svoju mrežu i tom intervencijom, ispostavilo se na kraju, utaba put ka izuzetno važnoj pobedi za Partizan.

Odbranu Popovića možete pogledati u sledećem linku:

https://24sedam.rs/sport/fudbal/154269/on-je-partizanov-tihi-heroj-svi-pricaju-o-golu-markovica-a-kljuc-crno-belog-slavlja-u-novom-sadu-je-u-ovoj-odbrani-popovica-video/vest

Originalni članak: 24sedam.rs