Suma : Došli smo ovde da odigramo kao da nam je ovo poslednja utakmica u životu

Svestan da svaki put kada izlazi na teren, izlazi i kao najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji Partizana, Sejduba Suma ovog puta izašao je iz svlačionice siguran da o ceni koja je za njega plaćena apsolutno niko neće govoriti.

Sa Evertonom i Milanom Radinom iza svojih leđa, bio je slobodan da nagovesti zbog čega je došao, a ono pravo trebalo bi da usledi u mečevima koji dolaze.

Gol za 0:2, na nesebičan pas Uroša Đurđevića, konkretan je, ali mali deo onoga što je omaleni dribler priredio odbrani Videotona.

“Došli smo ovde da odigramo kao da nam je ovo poslednja utakmica u životu. Znali smo šta nam donosi pobeda i izabrali pravi model igre da do nje i dođemo”, pohvalio je ofanzivni vezista iz Gvineje.

Kao pravi profesionalac, Suma je brzo prešao sa onoga što je bilo na ono što će – biti.

“U Ligi Evrope neće biti lako, svi će biti motivisani. Zato, važno je da nastavimo da napredujemo iz utakmice u utakmicu i da budemo još čvršći. A, bićemo jer kao tim radimo mnogo i mnogo vremena provodimo zajedno”, rekao je Suma.

O derbiju, ipak, nije imao šta mnogo da kaže.

“Nisam gledao prethodne derbije, ali sam čuo mnogo priča o njima i mogu da kažem da jedva čekam da počne ta utakmica”, rekao je Suma, pre nego što se pridružio slavlju ekipe u klupskom autobusu.

Izvor Mondo sport