Stolica: Važno da smo zdravi, igrali smo protiv velikog rivala

“Ovakvi rivali će nas čekati u Evropi”, poručio strateg crno-belih

Jedna pobeda i dva poraza. To je učinak Partizana na letnjim pripremama, ali opšti utisak je zadovoljavajuće. Jasno je da će ekipi biti potrebno vreme da “uhvati” sve zamisli Ilije Stolice, ali mladi stručnjak je bio zadovoljan posle meča sa Fenerom.

Apostrofirao je kadrovske probleme.

” Pre svega, moramo da budemo zadovoljni da smo završili utakmicu, ja se nadam, da su svi zdravi. Videli ste sa koliko smo problema odradili ove pripreme, imali smo opet samo šest igrača koji su mogli da uđu kao zamena. Tako da je to prvi i glavni utisak da su zdravi svi”, rekao je Ilija Stolica.

Potom je govorio o rivalu iz Turske. Fener se pokazao kao moderna ekipa. Brza i fizički jaka.

” Jak, veliki protivnik. Mislim da su ovo utakmice iz kojih možemo da dobijemo veliku korist, i ono što iskustvo govori je da će nas upravo ovakvi protivnici čekati u nekim završnim fazama i grupnim takmičenjima”.

Partizan i Fener su dočekale pune tribine, ispunjene u velikom broju turskim pristalicama.

” Izuzetan ambijent. Videli ste pune tribine, dosta navijača Fenera, iz tog ugla sam zadovoljan kako su igrači odgovorili na neke zadatke. Naravno, protivnik je bio taj koji je u nekim situacijama diktirao neke stvari, koje možemo i moramo, i popravićemo. Tako da sve u svemu kad se sumira, mislim da je jako korisna provera sa dosta dobrih stvari. Šteta što je jedna greška presudila u ovom trenutku, međutim zadovoljan sam. Mislim da kada se sve sagleda, pripreme, način na koji smo ih odradili, sa brojem igrača s kojim smo ih odradili, moram da budem zadovoljan”, dodao je Stolica.

Originalni članak Mozzart sport