Stefan Janković :Džikić povukao prvi potez!

10

Posle informacije da je srpski košarkaš Stefan Janković završio kratku epizodu u Majamiju, sve glasnije su najave da bi mogao da se preseli u Partizan ili neki drugi, manji klub u Srbiji.(sami procenite koji?)

Tim povodom oglasio se i sam Janković koji je rekao:

‘Cenim ljude iz Partizana, prevashodno trenera Džikića. On je u Las Vegasu našao vremena da se upozna sa mnom i da mi predstavi plan i program, kao i viziju za moj dalji razvoj”

”Iz Zvezde sa mnom nisu kontaktirali, osim navijači na društvenim mrežama”.

Stefan Janković visok je 211 centimetara, težak 107 kilograma i igra na krilnim pozicijama. Na Univerzitetu Havaji igrao je prethodne dve godine. U prvoj je prosečno postizao 15,6 poena, uz 6,6 skokova, uz šut iz igre od 54,3 odsto. U drugoj je odigrao 57 utakmica i prosečno postizao 13,5 poena, uz 5,9 skokova i procenat iz igre 52,4 odsto.

Rođen je u Beogradu 1993. godine, od roditelja Draga i Aide Janković, koji su u glavni grad Srbije došli iz ratnog Sarajeva, grada u kojem su odrasli i u koji su se njihovi roditelji doselili iz Crne Gore.

Nama se čini da je ovo samo još jedan od pokušaja menadžera da njihov igrač dobije medijski prostor i tako nađe sebi klub, ali ostaje da vidimo koliko u svemu ovome ima istine!?

11