Stanoje ima priliku za veliko zimsko pojačanje?

Ako Partizan izbori plasman u ”evropsko proleće”, šanse za njegov potpis bi bile mnogo veće.

 saradnju sa saudijskim Al Ahlijem, što je i potvrdio na svom Instagram nalogu.

”Vreme je da se oprostim od vas koji ste me podržavali od prvog dana. Veliko hvala navijačima Al Ahlija što su mi ulepšali život u Saudijskoj Arabiji, bilo je lepo, ali nažalost neke stvari su bile ispod profesionalnog nivoa na koji sam navikao. Želim da se Al Ahli vrati tamo gde mu je mesto – na vrh tabele. Hvala vam svima na divnim porukama, sve sam ih video. Možda me put vrati u Arabiju, zemlju u kojoj sam se osećao prijatno i lepo. Srećno Al Ahli, sada je vreme za nove izazove”, napisao je Fejsa na Instagramu.

Fejsa ima 33 godine, dosta toga je ostvario u karijeri, uz pregršt osvojenih šampionskih titula.

Sa Benfikom je osvojio pet titula prvaka Portugala, uz dva trofeja u Kupu, tri u Liga Kupu i još tri u Superkupu. Tri puta je bio i šampion Grčke sa Olimpijakosom, uz dva trofeja u Kupu. Ovaj trofejni niz započeo je 2009. godine sa Partizanom, u čijem dresu je osvojio tri titule prvaka Srbije i dva trofeja u Kupu.

Posle ne baš uspešne epizode u Al Ahliju, postavlja se pitanje gde bi Fejsa mogao da nastav i karijeru, a s obzirom da je slobodan u izboru nove sredine, Partizan bi na zimu mogao da pokuša da ga vrati u Humsku i upari sa Zdjelarom na sredini terena. Takav tandem bi mnogo značio Partizanu u drugom delu sezone, pogotovo ako se crno-beli plasiraju u nokaut fazu Lige konferencija.

Uostalom, crno-beli već traže pojačanje u veznom redu. Jedan fudbaler iz Gane je bio na probi i nije zadovoljio, ali…

”Nastavljamo da tražimo igrača takvog profila kao što je Zdejlar”, rekao je nedavno trener Partizana Aleksandar Stanojević prilikom obraćanja navijačima.

A ko bi bio bolji izbor od Fejse…

Originalni članak: Sportske net