Šta Vazura kaže u vezi transfera Rikarda?

Što duže čeka, Partizan dobija sve bolje ponude za svog najboljeg strelca Rikarda Gomeša!
Još zimus je bilo velikog interesovanja za reprezntativca Zelenortskih Ostrva, i tada su ponude dostizale četiri miliona evra, ali tada u Humskoj nisu želeli ni da čuju za prodaju i očiglednu napravili odličan potez.
Ovog leta ponovo ima ponuda na tom nivou, pisali smo već o Al Šarži, za koju se činilo da će i uspeti u svojoj nameri, ali onda se pojavio Al Hilal sa još boljom ponudom i sada se čeka konalčan epilog.
Podsetimo, Al Hilal je Partizanu ponudio pet miliona evra odmah, plus dodatne bonuse koji bi mogli da dostignu još milion, što bi bio rekordni transfer jednog Partizanovog stranca.
Deluje da je to ponuda koja se ne odbija, ili se u Humskoj nadaju nekoj još spektakularnijoj?
Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura se oglasio na tu temu u izjavi za ” Žurnal”, ali nije želeo da otkriva previše detalja.Pregovaramo, još nije definitivno”, istakao je Vazura.
Ipak, očekujemo da već početkom naredne nedelje, do odlaska ekipe Partizana u Sloveniju, ova priča dobije rasplet. Ako se transfer realizuje i Partizan odmah inkasira tih pet miliona evra, onda bi velika letnja ”ofanziva” na pojačanja mogla da počne.

Izvor Sportske net