Šta fudbalere očekuje u Beleku?

Posle prvog dela priprema koji su odradili u Sportskom cenentru Partizan – Teleoptik, crno-beli u četvrtak 12. januara 2023. godine kreću put Beleka, gde će boraviti do 28. januara tekuće godine.

Ekipa predvođena šefom stručnog štaba – Gordanom Petrićem, biće smeštena u luksuznom kompleksu „Sueno Hotels Deluxe Belek”, istom onom u kome je ekipa boravila tokom mandata Bate Mirkovića (2019) i Save Miloševića (2020).
Pored ugodnog smeštaja, važnost hotelu daje i blizina terena za trening i utakmice, kao i ekskluzivno opremljena teretana, kuhinja i spa centar – neophodan za oporavak igrača.

Tokom šesnaestodnevnih priprema, Partizan će odigrati pet kontrolnih utakmica, od kojih je prva na programu već 15. januara, sa ekipom rumunske Univerzitatea Krajova 1948, dok ih četri dana kasnije očekuje i ekipa Akmaht Grozni.
Za 23. januar zakazan je, u prepodnevnim satima, duel sa ekipom TSC iz Bačke Topole, koju predvodi Žarko Lazetić, dok će posle podne istog dana, rival crno-belima biti Austrija iz Beča.

Dan pred povratak za Beograd, crno-beli će odmeriti snage prvo sa ekipom Horsensa, a potom, u poslepodnevnim satima i sa ekipom CSKA iz Moskve u kojoj igra bivši fudbaler i kapiten Partizana – Saša Zdjelar.
Na put će krenuti 32 igrača sa golmanima, kojima su priključeni i talenti iz naše Omladinske škole i FK Teleoptik: Luka Subotić, Janko Jevremović, Mateja Stjepanović, Đorđe Petrović i golman – Matija Gočmanac.
Pripremne utakmice možete gledati uživo na kanalu Arena sport, kao i jutjub kanalu FK Partizan.

Zvanični sajt FK PARTIZAN