Spartak iz Moskve i Ajntraht u trci za Sadika, Almerija odbila 18.000.000 evra

Nigerijac u žiži interesovanja

Pomama za Umarom Sadikom na letnjoj fudbalskoj pijaci ne jenjava. Sevilja je pokazala interesovanje, pokucala na vrata člana Segunde i dobila negativan odgovor, a u trku za nigerijskog napadača uključili su se Spartak iz Moskve i Ajntraht, saznaje As.

Prema pisanju španskog lista ruski klub poslao je ponudu od 16.000.000 evra uz procete od naredne prodaje, a u trku za strelca 22 gola u prethodnoj sezoni uključio se i klub iz Frankfurta sa ponudom većom za dva miliona evropskih novčanica.

Unosne ponude, ipak nisu bile dovoljne da se predstavnici almerije upuste u dalje pregovore sa interesentima imajui u vidu da je procena klupskih čelnika da golgeter vredi više od pomenutih iznosa, te će se borba za njegov potpis nastaviti u periodu pred nama.

Kako navodi As, Almerija nema nameru da se olako odrekne centarfora za kojeg traži 30.000.000 evra, dok je ugovorom predviđena otkupna klauzula 60.000.000 evra.

Podsetimo, Almerija je platila Partizanu 5.000.000 evra za Sadika, crno-beli čekaju i 40 odsto od sledeće prodaje, tako da je španskom klubu u interesu da ga što skuplje proda, ne bi li stekao željeni profit.

Originalni članak: Mozzart sport