Smajli u epizodi – Kad se Avram u Partizan vrati…: Medalja? Pa, ja sam to znao

Mnogo razloga za odlično raspoloženje ovih dana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan je sinoć u Laktašima posle velike borbe savladao Hapoel iz Jerusalima sa 86:81 i tako uspešno započeo seriju pripremnih mečeva ovog leta.

Centar Alen Smailagić je bio jedan od najzapaženijih aktera ovog meča.

”Nema toliko promena u timu, ali oseća se da nedostaje tu par igrača i da drugi igrači treba da uđu u taj naš sistem. Ali, mi smo jedna ekipa, porodica, vidi se to i na terenu i danas kao i prošle godine. Hapoel je jako dobra ekipa, bilo je neizvesno do kraja, ali pobedili smo”, rekao je on posle meča.

Partizan večeras od 18.30h na otvorenom terenu u Banjaluci igra protiv Turk Telekoma.

”Prvi put ćemo igrati na otvorenom terenu, očekujem nešto novo, zanimljivo, i lep ambijent”.

Sinoć se istakao i sa par veoma atraktivnih zakucavanja, popularnim ”kapuljačama”, pa je usledilo pitanje i da li mu u tome sada pomaže to što je letos zbog virusa izgubio nekoliko kilograma.

”Ja mislim da je do toga, rekli su da se ne gojim više, ali moram malo”, kaže popularni ”Smajli”.

Za to vreme, reprezentacija Srbije je u finalu Svetskog prvenstva, sutra će se boriti za titulu protiv Nemačke. Smailagić je na tu temu imao zanimljiv komentar.

”Ja sam već rekao da ćemo da osvojimo neku medalju, još pre nego što je počelo, tako da o čemu dalje da pričamo. Ja očekujem da pobedimo u finalu, ali videćemo kako se naši igrači budu osećali. 

Čujem se sa Avramom (Aleksa Avramović prim.aut.), on je super momak, oduševljen je i ovo iskustvo će da donese u našu ekipu, bićemo bogatiji za igrača više”, rekao je Smailagić.

Originalni članak: Sportske net