Sletelo deseto pojačanje: Zahid stigao u Beograd, sutra potpisuje na tri godine

Vezista će sutra biti prijavljen za plej-of Lige konferencije

 Gajas Zahid (28) stigao je u kasnim večernjim časovima u Beograd na lekarske preglede i završne pregovore sa Partizanom. Tokom sutrašnjeg dana vezista iz Norveške će potpisati trogodišnji ugovor sa crno-belima, kao deseto jubilarno pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Doskorašnji kapiten Ankaragučua stigao je u srpsku prestonicu u društvu agenta, a na aerodromu Nikola Tesla su ga dočekali predstavnici kluba iz Humske i menadžer Dražen Podunavac, takodje posrednik u poslu angažovanja fudbalera.

Zahid se posle toga uputio ga hotelu, gde će u sredu i dočekati ostatak birokratskih obaveza, kao i neophodne medicinske testove.

Crno-beli neće novo pojačanje izlagati naporima putovanja u Dansku, ali će do srede u ponoć prijaviti Zahida za plej-of Lige konferencije sa Nprdsjelandom kako bi vezista mogao da pomogne timu u revanš meču za sedam dana.

Zahid je fudbaler koji moze da pokriva više pozicija u veznom redu, primarno kao organizator igre, što mu je u Partizanu i namenjeno, ali i kao “osmica”, baš kao i Bibars Natho sa kojim će deliti minutažu.

Vezista neće biti poslednje pojačanje crno-belih u prelaznom roku, klub iz Humske uveliko radi na angažovanju centralnog defanzivca i još jednog krila koje bi zaoštrilo konkurenciju.

Originalni tekst Telegraf.rs