NE DA NA PARTIZAN: Nikolić odgovorio Terziću

Marko Nikolić i pored svih svojih obaveza i dalje pomno prati dešavanja u svom Partizanu, ali i ostalom delu srpskog fudbala

Marko Nikolić u utorak uveče igra poslednje kolo kvalifikacija za azijsku Ligu šampiona, a njegovom Šabab Al Ahliju protivnik će biti skupoceni Al Nasr.

Ipak, i pored toga što ima velike obaveze, miljenik Grobara pomno prati i dešavanja u svom Partizanu.

Bibras Natho, Bibars Natho, Birbas Natho, FK Partizan
foto: Starsport©

– Sezona traje i traži mnogo više –borbu na svim poljima. Nekad dobijete bitku, nekad izgubite, ali „rat“ mora da traje. Partizanove ciljeve nisu postavili Marko Nikolić, Ljubiša Tumbaković, Vuk Rašović, Gordan Petrić, Vladimir Vermezović, Aleksandar Stanojević… Zna se – Evropa, borba za titulu i kup pehar do poslednje utakmice – strateški su ciljevi kluba. I tu je merica uspeha svih partizanovaca. Crno-beli moraju minimum da vrate stare pozicije – rekao je on za “SportKlub”.

On je u svom stilu prokomentarisao izjavu Zvezdana Terzića koji je rekao da Crvenoj zvezdi Partizan više nije rival.

– Za mene, partizanovca, uvek motiv više! Voleo sam da čujem potcenjivačke reči, rečenice, posebno teorije. Dodatna je to snaga, posebna energija za igrače, stručni štab, ljude u klubu… Nisam, ipak, siguran da pošiljaoci potcenjivačkih poruka zaista veruju u njihovu istinitost. Rekao bih najpre da je reč o uobičajenom folkloru i „diplomatskoj borbi“. Ništa više… – odgovorio je Nikolić Terziću.

Originalni članak: Espreso.rs