Šćepanović: Ponosan sam što sam bio trener Partizana

“Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekivao”Šćepanović: Nije trebalo da se prihvatim posla u PartizanuFoto: Star Sport

Partizan je ovu sezonu počeo sa Vladom Šćepanovićem na klupi. Delovalo je to kao logična odluka vrhuške kluba i kao logičan sled posle odlaska Andree Trinkijerija. Međutim, saradnja je trajala kraće i neuspelije od planiranog.

Šćepanović je od oktobra bez posla. Partizan je nastavio sa Sašom Filipovskim. O svemu tome Šćepanović je govorio za podgoričke TV Vijesti.

Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog posla, jer je mnogo više bilo rizika nego pozitivnih stvari. Ali, desilo se što se desilo. Posle vremenske distance, ispostavilo se da nije sve bilo do trenera, nego da postoji milion nekih stvari. Nažalost, za tih nekoliko meseci sam se više bavio nekošarkaškim stvarima nego košarkom. Malo je ostavilo sve to gorak ukus…Ali, to je životna škola i razmišljanje za ubuduće. Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina, što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekivao“, rekao je Šćepanović za TV Vijesti.

Pre Partizana Šćepanović je radio i u Budućnosti, a kako sam kaže, razlika u iskustvu je velika.

Potpuno je drugačija situacija bila u Budućnosti, nego u Partizanu. To je nešto neuporedivo. U Budućnosti sam za taj kratak period, sa tim momcima koji su tada bili u timu, ostavio dubok trag posebno u ABA ligi”, rekao je Šćepanović.

Izvor Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *