Šćekić u Partizanu do 2023.

Crnogorski vezista dogovorio novi ugovorŠćekić u Partizanu do 2023.Aleksandar Šćekić (©Starsport)

Jedna briga manje za čelnike Partizana i trenera Aleksandra Stanojevića. Crnogorski vezista Aleksandar Šćekić ostaće u klubu, po ugovoru, još dve i po godine.

Visoki vezista, majstor za kvarenje protivničke igre, dogovorio se sa čelnicima Partizana da potpiše novi ugovor, koji će važiti do leta 2023. godine, saznaje Telegraf.

Šćekiću važeći ugovor ističe u junu, pa je imao mogućnost da sada slobodno počne pregovore sa zainteresovanim stranama, da na leto ode kao slobodan igrač. On je, ipak, odlučio da karijeru nastavi u Partizanu, čiji je član od leta 2018. godine, kada je došao iz turskog Genčlerbirligija.

Tada je crnogorski reprezentativac došao u Humsku po želji Zorana Mirkovića, koji je bio šef struke crno-belih, ali ni kasnije promene trenera nisu uticale na Šćekićev status, štaviše, Aleksandar Stanojević je insistirao na tome da se s vezistom koji ima veliki radijus kretanja produži ugovor.

Od dolaska Stanojevića na mesto šefa struke Partizana promenio se malo i Ščekićev način igre, mnogo više ide napred, mnogo više učestvuje u napadačkim akcijama tima, pa se vidi i više njegovih opasnih šuteva, asistencija i šansi za gol.

Ove sezone odigrao je Aleksandar Šćekić 20 utakmica za Partizan, postigao je dva gola, dok je za dva asistirao.

Izvor Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *