Šćekić: Jednom sam morao da presečem i nastavim dalje, želim Partizanu duplu krunu

Vezni fudbaler se zvaničnio oprostio od crno-belih

Prelaskom u Zaglebje Aleksandar Šćekić stavio je tačku na period u Partizanu čiji je dres nosio od 2018. godine, a nakon ugovora potpisanog sa poljskim klubom crnogorski vezista napravio je osvrt na dane u Humskoj.

“Proveo sam prelepe tri i po godine u klubu i sigurno će to biti najlepši deo moje fudbalske karijere, koji ću pamtititi celi život. Nije mi bilo nimalo lako da presečem i napustim Partizan, jer kad kažemo da se ovde osećamo kao kod kuće, to je doslovno tako. Stekao sam prijatelje za celi zivot, sa kojima sam se družio na terenu i van njega. Sve najlepše sam doživeo ovde, uz naravno i momente koji nisu uvek bili laki, jer dres Partizana je težak, ali i najlepši. Ljudi iz Zaglebja su me baš želeli, toliko su bili uporni da sam na kraju prelomio da odem. Jednostavno, jednom morate da presečete i nastavite dalje“, rekao je Šćekić pri rastanku sa doskorašnjim saigračima.

Vezni fudbaler Humsku je napustio sa trofejem Kupa osvojenim u sezoni 2018/19, ali i pregršt drugih lepih uspomena.

“Najteže mi je bilo na početku, kada sam tek stigao, ali zahvaljujući momcima i ljudima u klubu, brzo sam se adaptirao. Najlepše je bilo osvajanje Kupa, plasman u Ligu Evrope i Ligu konferencije. Izdvojio bih i večiti derbi kada samo pobedili 2:0 i utakmicu protiv Malatije. Toliko je uspomena…”

Crno-beli su jutros otputovali na pripreme u Turskoj, a samo nekoliko hotela dalje, u Beleku, biće i Šćekić sa novim klubom.

“Biću na pripremama u Turskoj, tako da ću sigurno prošetati i do saigrača iz Partizana dok su tamo. Verujem da Partizan može da prođe dalje u Ligi konferencije, u duelu sa Spartom iz Praga, dok su moje najveće želje da Partizan osvoji duplu krunu i da meni bude sve kako treba u novom klubu. Za sve druge se navija, Partizan se voli”, kazao je Šćekić.

Originalni članak: Mozzart sport