SAVO MILOŠEVIĆ POTRESEN ZBOG SMRTI LEGENDE! Izneo detalje i poslao emotivnu poruku

“Čak smo ga svi i kritikovali da previse uživa u lepoti fudbala, bio je pravi zaluđenik u fudbal”

Smrt Milana Đuričića pogodila je Sava Miloševića, kome je bio pomoćnik u Partizanu, ali i veliki prijatelj.

Kada je Milošević 2019. godine seo na klupu crno-belih, jedan od njegovih uslova bio je dolazak Đuričića na mesto asistenta. Popularni Đumi pristao je iz jednog velikog razloga, o čemu je tada pričao:

Milan Đuričić, Milan Đuričić Đumi

Imao sam ozbiljan zdravstveni problem, tačnije karcinom grla. Morao sam da čekam na pet skener čak dve godine i situacija je postala ozbiljna. Onda se javio moj prijatelj Savo, koji mi je to rešio, i za dva meseca sam došao na red. Rekao sam mu još tada da mu zbog toga dugujem i da ću mu pomoći u Partizanu. Pristao sam da mu budem pomoćnik na godinu dana, dok se ne snađe, i tako je i bilo – rekao je za Kurir 2020. godine Đumi Đuričić.

Danas, kada je popularni Đumi preminuo u 61. godini života posle duge borbe s bolešću, Savo Milošević je dao emotivnu izjavu za Sportal:

– Ne volim da se prisećam tih stvari, to je nešto potresno, ali i nešto što treba da se podrazumeva. Đumi je bio više od prijatelja. Nažalost, tada smo samo odložili njegovu smrt. Iako je bio veliki borac, Đumi nije uspeo da pobedi podmuklu bolest koja kao da traži momenat kada padne imunitet – počeo je Savo razgovor za Sportal.

– Ostaće u sećanju svih nas, i po fudbalskim, i po ljudskim kvalitetima. Prva asocijacija na njega je to da je bio poslednji fudbalski intizuaista. Čak smo ga svi i kritikovali da previse uživa u lepoti fudbala, bio je pravi zaluđenik u fudbal, da sve lepo izgleda na terenu iako u današnje vreme lepota ne donosi rezultat. Takav je Đumi bio i privatno, perfekcionista. Veliki čovek i fudbalski znalac. Voleo je napadački fudbal, pa nas je očigledno i to spojilo. Glupo je pričati, ali setimo se koliko je golova Partizan postizao u naše vreme – jasan je Savo Milošević.

Originalni članak Espreso.rs