Saša Zdjelar :Optimista sam do kraja!

Zvanični sajt FK Partizan

Fudbaleri Partizana danas imaju slobodan dan. Prvenstveni treninzi nastavljaju se od srede kada je zbog loših vremenskih uslova
odloženo 25. kolo SLS. Novajlija u redovima crno-belih, iskusan u evropskim takmičenjima Saša Zdjelar, govori o prvom golu u dresu Partizana.

− Iskreno, ne sećam se kada sam postigao gol u 90 minutu. Voleo bih da je bilo drugačije i da je to bio pobedonosni gol za Partizan, jer dobra igra svakog od nas pada u vodu ako nismo pobedili. Igramo sada na dva fronta i svaku utakmicu idemo na pobedu, korak po korak. Možda je velika prednost, ali sam optimista i idemo do kraja, jer kao što život ide dalje tako ide i fudbal. Svaki dan je novo dokazivanje.

Pritisak u Partizanu je konstantan?

− Navikao sam na to, jer je pritisak ogroman i u Olimpijakosu gde sam igrao. Sa druge strane moja ljubav prema klubu je od malih nogu, tako da apsolutno znam šta grb i dres Partizana znače.

25. kolo je odloženo, očekuje nas ekipa Radničkog iz Niša za vikend, a potom ekipa Rada u sredu 7. marta?

− Prijaće nam da se malo odmorimo i pripremimo za Radnički. Uvek nezgodan protivnik, kao i ostalom svako ko igra protiv Partizana. Imamo dovoljno vremena za analizu i treninge tako da nema srljanja i gledanja unapred. Idemo dan po dan, utakmicu po utakmicu – kaže Zdjelar.

Biljana Obradović

Back to Top