Saša Ilić vlasnik PRO licence

Kod mentora Vladimira Vermezovića diplomirali još Pavle Delibašić i Igor Savić

Novo poglavlje u karijeri Saše Ilića može da počne. Legendarni kapiten Partizana i aktuleni saradnik Dragana Stojkovića Piksija u A reprezentaciji Srbije od danas je vlasnik PRO licence za trenere.

Pri Centru za edukaciju trenera FSS, Ilić je odbranio diplomski rad i pod budnim okom mentora Vladimira Vermezovića – s kojim je dvaput sarađivao u Partizanu – uz prisustvo članova komisije, Branka Sose Babića i Miloša Miljanića (sina legendarnog Miljana), stekao najviše trenersko zvanje u zemlji. Smernice iskusnih trenera bile su dragocene da Ilić uspešno završi kurs i na taj način dobije mogućnost da radi u bilo kom klubu u zemlji ili inostranstvu.

Zajedno sa njim, u junskoj klasi, diplomirali su Pavle Delibašić, član stručnog štaba Čukaričkog pod palicom Dušana Đorđevića, kao i Igor Savić, doskorašnji strateg Zvijezde 09, člana Prve lige Bosne i Hercegovine.

U sledećoj klasi Instruktorske službe FSS očekuje se da diplomiraju Danko LazovićŽarko LazetićSlavoljub ĐorđevićNenad Grozdić, Aleksandar Luković

Originalni članak :Mozzart sport