Saša Ilić govorio o odlasku iz Čukaričkog, pa otkrio da li bi se vratio u Partizan!

– Imam želju i ubeđen sam da ću jednog dana biti nešto u Partizanu – ističe ikona crno-belih

Saša Ilić se konačno oglasio nakon što je prekinuo saradnju sa Čukaričkim.

Mladi strateg je dan nakon što je sa “brđanima” napravio podvig protiv Partizana i oduzeo bod crno-belima, došlo je do šokantnog razlaza dve strane.

Ikona Partizana je tada komentarisala momenat kada je, prema njegovom mišljenju, igrač Čukaričkog dobio crveni karton. Dan kasnije stigla je informacija da Saša Ilić više nije trener Čukaričkog.

O bivšem klubu je imao samo reči hvale.

– Moram, najpre, da izrazim veliku zahvalnost gazdi Čukaričkog Galetu Obradoviću što je odabrao mene da budem šef stručnog štaba. To je bio moj prvi samostalni posao. Slažem se da smo moj stručni štab i ja napravili lepih stvari u Čukaričkom. Izgubili smo jedino utakmice protiv Crvene zvezde i Partizana, ostale smo pobeđivali ili odigrali nerešeno. Došli smo do trećeg mesta na tabeli, afirmisali smo veliki broj fudbalera, prvenstveno mladih igrača. U periodu dok smo mi bili u klubu, imali smo četiri odlična transfera u inostransvo, što nije malo ni za jedan srpski klub – rekao je Ilić za Sportal.

Na pitanje o preuzimanju Partizana, Ilić je odgovorio:

– Uh… Pa, vidi, Partizan je moj klub. I iluzorno je govoriti koliko ga volim. Bavim se trenerskim poslom, nikad se ne zna… U svakom slučaju, ne razmišljam previše unapred. Imam želju i ubeđen sam da ću jednog dana biti nešto u Partizanu. Kad se poklope kockice.

Originalni članak Objektiv.rs