SAMO ZA VP.RS-IGOR MRŠULJA

POVODOM RUKOMETNOG DERBIJA RAZGOVARALI SMO SA IGOROM MRŠULJOM BIVŠIM KAPITENOM RK PARTIZAN

Derbi je uvek bio i ostaće centralna utakmica sezone kako u rukometu tako i u ostalim sportovima u Srbiji.Mogu reći da malo zavidim igračima koji će danas biti na terenu i imati privilegiju da osete svu čar igranja jedne tako bitne utakmice. Obezbedjen je i direktan prenos na RTS-u tako da je to sigurno još jedna dodatna motivacija za moje drugove.

Dan uoči derbija sam iskoristio da se čujem sa većinom momaka iz ekipe. Da im poželim sreću,puno pameti,odučnosti i hrabrosti. Da ne zaborave za koji tim igraju i da veruju u sebe što je najvažnije.Takođe sam se čuo i sa trenerom Maksićem,on mi je preneo da su se odlično pripremili i da su svi potpuno spremni za današnji meč.

Momci su mi ispričali da je dolazak navijača još neizvestan ali i da oni priželjkuju da na kraju Grobari ipak dođu i ispune Banjicu kao sto su to umeli da rade prethodnih godina. To bi mladim igracima RK Partizana svakako značilo i dalo krila jer i sam znam da je to jako važan faktor koji je mojoj generaciji puno puta pomoglo da pobedi iskusniju i na papiru snažniju ekipu Crvene Zvezde.
Ekipa Partizana je i ove godine, kao i nekoliko godina unazad veoma mlada ali i borbena tako da bi im češći dolasci Grobara na Banjicu sigurno značili i u nastavku prvenstva.

Posle Partizana otišao si u Holandiju,kakvi su ti utisci?

Nakon RK Partizana,put me je odveo u Holandiju.Tako da me u šali nazivaju rukometnim Kežmanom 😊 jer je i on iz Humske krenuo put Holandije.Naravno da mi prija takvo poređenje i nadam se da ću uspeti da ostvarim isti uspeh kao što je i on.
U Holandiji od februara nastupam za tim HV Kras/Volendam.

To je ekipa sa najdužom rukometnom tradicijom u ovom podneblju. Treniramo 9 puta nedeljno,a program treninga je pravljen po uzoru na košarkaške NBA timove,pa tako prvi trening uvek bude individualan u teretani ili šuterski sa loptom a drugi trening uvežbavamo taktiku za utakmice. Taj program je jako dobar i mladim igračima pruza veliku priliku za napredak.Takodje i liga je na visokom nivou i imam priliku da igram veoma kvalitetne utakmice pošto moja ekipa nastupa u BENE ligi (liga u kojoj učestvuje po 6 najboljih timova iz Belgije i Holandije).

Poslednja utakmica i tvojih 12 golova.

Prošla utakmica je bila jedna od mojih najboljih od kada sam stigao u Holandiju. Ona je rezultat sjajnih momaka koji igraju sa mnom i koji su mi u tome značajno pomogli, takođe imam i veliko poverenje trenera što je veoma važno da bi se pružila jedna ovakva partija.Pored 12 golova koje sam postigao ostvarili smo i veoma bitnu pobedu u borbi za jedno od prva 4 mesta koja vode u playoff BeNe lige. Nadam se da ću održati visok nivo forme od početka sezone i da ćemo da nastavimo da nižemo pobede i domognemo se playoffa.

Ovu priliku želim još da iskoristim da se zahvalim mojoj braći Vladi i Goranu,koji su urednici ovog vrhunskog sajta koji pokriva sve sekcije našeg kluba.Oni uvek imaju interesantne priče i informacije sa lica mesta i ja sam lično jedan od najvernijih pratioca svih objava.Pored toga što su odlični urednici ova dva momka su i vrhunski ljudi,što sam lično imao priliku da se uverim kada su organizovali niz akcija sa ciljem da pomognu rukometni klub Partizan. Šta drugo da poručim osim jedno veliko HVALA za sve i jedno veliko BRAVO za odličan posao koji radite sa puno ljubavi.

 

MI SE OVOM PRILIKOM ZAHVALJUJEMO IGORU NA ODVOJENOM VREMENU I ŽELIMO MU MNOGO SREĆE U NASTAVKU KARIJERE I DA SE OPET NEKAD RADUNEMO NJEGOVIM GOLOVIMA U NAJDRAŽEM DRESU.