Rikardo: Pogodak za moju decu!

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Vojvodine rezultatom 2:1 u 35. kolu Linglong Tire Super lige Srbije. Na samom startu meča Nikola Terzić je zatresao mrežu gostiju, a zatim je i Rikardo Gomeš bio precizan u 41. minutu.

“Nije bila laka utakmica i pretoplo je bilo… Ali mislim da smo odmah u meč ušli fokusirani i nastavili smo sa dobrom igrom, prethodne utakmice su bile dobre, dobro je bilo raspoloženje, ceo tim je igrao dobro. Nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo”, kazao je Rikardo.

Svi kažu da nije lako pobediti jednu ekipu u oba meča u kratkom vremenom intervalu, a crno-beli će za nekoliko dana upravo sa ekipom Vojvodine odigrati polufinalnu utakmicu Kupa Srbije.

“Očekujem čvršću i agresivniju Vojvodinu. To je jedna utakmica od koje sve zavisi, da li ćeš proći dalje, da li ćeš igrati finale ili ispasti u polufinalu, tako da očekujem skroz drugačiji meč, ali mi svaku utakmicu idemo da pobedimo i tako da se i nadamo trijumfu”, navodi Terzić.

“Da, očekuje nas sledeći susret sa ekipom Vojvodine već za nekoliko dana. Mislim da će nastupiti jako, ali spremni smo na sve i proći ćemo u sledeći nivo takmičenja”, iznosi Rikardo.

Važna podrška za Rikarda Gomeša koja dolazi sa tribina su njegova deca, a čini se da su ga posebno podržali danas.

“Za mene je dobro što ih imam ovde, daju mi veću motivaciju. Danas sam postigao pogodak za njih!”

Zvanični sajt FK PARTIZAN