Renfro: Pobeda tima, sjajni navijači, uživao sam

SK piše…

Košarkaši Partizana nadigrali su berlinsku Albu rezultatom 78:66 u drugom kolu Grupe E TOP 16 faze, a plejmejker crno-belih Aleks Renfro oduševljen je navijačima i atmosferom u Pioniru.

Srećni smo zbog podrške koju smo imali. Naši navijači su bili sjajni. Bili su vrlo uključeni u meč od početka do kraja. Ovo je prvi put da ih vidim, siguran sam da su ostali igrači imali priliku da uživaju u ovakvom navijanju tokom cele sezone. Cenimo to i ja sam zaista uživao. Srećan sam da budem deo toga. Ovo je bila odlična timska pobeda. Sada moramo da se vratimo na posao i da se spremimo za sledeći meč“, istakao je Renfro.

Iskusni plej želi da se skoncentriše na trening i napredak.

Ne volim očekivanja i predikcije, ići ćemo dan za danom. Moramo da se trudimo da se poboljšavamo svakodnevno. Ako se to desi, sve će biti kako treba“.

On je zadovoljan prijemom u ekipu crno-belih.

Odlično se osećam. Igrači su me zaista odlično prihvatili od prvog dana. Cenim to i srećan sam zbog toga. Pokušaćemo da zabeležimo još pobeda“.

Upitan o utiscima o Beogradu, kazao je:

Još nisam imao priliku da vidim grad, biće prilike. Košarka odlično ide, u tome uživam i na nju sam fokusiran“, zaključio je Renfo.

Partizan u narednom, trećem kolu, dočekuje Monako 15. januara od 19 časova.