Renfro: Jedan od najgorih mečeva u mojoj karijeri!

Plejmejker Partizana Aleks Renfro smatra da su crno-beli sami krivi za poraz od Monaka, pošto su rivalu poklonili deset poena prednosti.

Košarkaše Partizana savladao je Monako u trećem kolu grupe E top 16 faze Evrokupa sa 72:68.

Mislim da je odlučujuće bilo to što smo im rano poklonili prednost od deset poena. Ipak, potom smo uradili sjajan posao i vratili smo se u meč. Prve tri četvrtine bile su slabe, a u poslednjoj smo bili produktivni. Moramo da ponovimo takvu igru sledeći put“, istakao je Renfro i dodao:

Na kraju smo bili borbeniji i energičniji, izbacili smo ih iz ritma. Vidimo šta nije bilo kako treba i potrudićemo se da ne ponovimo greške u sledećem meču. Bićemo spremni. Ipak, fokusirani smo na sledeću utakmicu jer je on najvažniji. To je prva sledeća prilika da ostvarimo dobar rezultat“.

Amerikanac je šest puta šutirao bezuspešno sa linije za tri poena, na kraju je meč završio bez poena.

Veoma loše, ovo je za mene verovatno jedan od najgorih mečeva karijere. Ali, bez obzira na moju lošu igru, moji saigrači su bili sjajni u poslednjoj četvrtini. To je osnov za dalje”.

Upitan da prokomentariše atmosferu u dvorani „Aleksandar Nikolić“, Renfro je rekao:

I dalje je sjajno. Cenimo sve one koji navijaju za nas do kraja. Iako smo bili loši, navijači su bili tu za nas i bodrili nas. Nastavićemo da se borimo“.

Izvor Sport klub