Ražnatović opleo po Partizanu: Za sve je kriva uprava; Posebno Zoran Savić!

Poznati srpski agent Miško Ražnatović oglasio se posle sukoba sa rukovodstvom Partizana.

KK Partizan prekinuo je nedavno saradnju sa košarkaškim agentom Miodragom Ražnatovićem posle odlaska njihovog igrača Jama Madara u Fenerbahče. Crno-beli su ocenili da je Ražnatović glavni krivac za rastanak sa izralelskim plejmejkerom i zato su doneli odluku da ubuduće ne dovode igrače koji sarađuju sa njim, ocenjujući da je “nesportski potez” bio kap koja je prelila čašu u njihovim odnosima.

Ražnatović u razgovoru za grčki “Sportal” pojašnjava da nije prvi put da mu se ovakva situacija dešava u karijeri pošto je pet godina bio nepoželjan u “zelenom delu” Atine posle prelaska Vasilisa Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos, dodajući da navijači u Srbiji u njemu večito vide krivca: “U Srbiji ako dovedete stranca, a on igra loše, samo kažu da je bio loš igrač. Ali ako ga zastupam, kažu ‘kriv je Miško, doveo nam je lošeg igrača'”, naglasio je poznati srpski agent i osvrnuo se potom na pomenuti sukob sa Partizanom.

“O Partizanu ne želim previše da pričam, jer šta god da kažem, boleće ih više od svega. Za sve je kriva uprava. Posebno Zoran Savić. U intervjuu predsednika Ostoje Mijailovića, sa kojim sam u veoma dobrim odnosima, dat pre nedelju dana – jedino je tačno da se zovem Miško Ražnatović. Sve ostalo je pogrešno i pogrešno je jer je dobio pogrešnu informaciju. Nemam problem sa tim. Ono što daje gorčinu je to što je ovaj tim imao istoriju i pre ove administracije. Svi agenti na svetu zajedno nisu uradili 10% onoga što sam ja uradio”, kazao je Ražnatović i počeo da nabraja.

“Peković je želeo u Hemofarm, konačno je otišao tamo. Dobili su i veliki otkup. Lovernj i Vesterman – nikada nisu čuli za njih. Odveo sam ih tamo. Ogroman je broj igrača Crvene zvezde koji su tamo otišli. Vitkovac, Ostojić, Bogdanović. A onda sam živeo suprotno, svi navijači Crvene zvezde su me mrzeli jer sam tamo vodio igrače. Uradio sam to jer je bilo dobro za njih. Vujošević je bio tu, igrači su se razvijali i igrali u Evroligi”, naglasio je poznati agent i vratio se na igrače koje je doveo u Partizan za vreme krize.

“Čak i da je tačno sve što pričaju o Madaru, što nije tačno, upravo je suprotno, Ne bi trebalo da reaguju ovako, jer to nije ni 10% onoga što sam ja uradio za njih u prošlosti. Takođe, pre nekoliko godina, kada je došla nova uprava i novi predsednik, imali su Trinkijerija za trenera i bili su u tragičnoj situaciji, jer su imali novca, ali nisu mogli da nađu igrače tokom sezone. Trudio sam se i sredinom sezone doveo Renfroa, Jaramaza, Jankovića i Zagorca. Četiri igrača pod ugovorom sa ACB-om. Našao sam način da sva četvorica izađu iz ugovora i dođu u Partizan kako bi počela nova era. Nažalost, očigledno imaju kratko pamćenje…”, zaključio je Ražnatović.

Originalni članak: Mondo sport