Protiv Dubočice u Nišu bez Zdjelara, Milovanović u timu, putuju i tri omladinca…

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će igrati u najjačem sastavu meč osmine finala Kupa Srbije, kao i da potpuno motivisano i koncentrisano idu na put.

– Igramo sutra utakmicu Kupa, znamo šta donosi Kup, jedna eliminaciona utakmica. Ne znamo ni kakvo će vreme biti tamo. Mi smo spremni u potpunosti, idemo u najjačem timu, samo će Saša Zdjelar odmoriti, ostali su svi spremni – rekao je Stanojević na konferenciji za medije i potom dodao:

– Naravno igrači koji su povređeni i bolesni ostaju u tom statusu, ali su blizu da se vrate. Znamo šta nam je cilj, tako smo se i spremili, potpuno motivisani i koncentrisani idemo na put.

Fudbaleri Partizana igraju u sredu u Nišu meč osmine finala Kupa Srbije, protiv trećeligaša Dubočice iz Leskovca.

Stanojević je rekao da je njegova ekipa favorit, ali i da moraju biti oprezni, jer je Dubočica prethodno nakon penala eliminisala Spartak u Subotici.

– Iz tog razloga smo oprezni, kada se igra jedna utakmica nikada ne znate u kom pravcu može da ide. Znamo tačno na koji način igraju, imaju iskusnog trenera… U fudbalu ništa nije lako, tako da se i mi time rukovodimo.

Trener crno-belih ocenio je da njihov rival igra napadački fudbal, a da je jedan od najboljih igrača Dubočice Dušan Savić.

– On je sigurno najopasniji, oni su najefikasnija ekipa te treće lige, tako da znamo šta mogu.

Stanojević je dodao da mu je žao što se meč ne igra u Leskovcu, kao i da ekipa mora da se adaptira na sve uslove, vezane za stanje terena.

Šef stručnog štaba Partizana istakao je da u ekipi nema rasterećenja posle prvenstvene pobede nad ekipom Voždovca (3:0).

– U Partizanu nema rasterećenja, imamo sada Kup gde se igra jedna utakmica. Posle igramo sa Novim Pazarom. Meni je svaka utakmica ista, teška i zahtevna. Mi smo izuzetno oprezni, svaka utakmica za nas je eliminaciona.

Stanojević je dodao da sa ekipom putuju i trojica omladinaca (PetkovićIlićVlahović), dok će u timu biti i povremeni prvotimac Marko Milovanović.

Trener Partizana je rekao da je osvajanje titule u Super ligi Srbije i dalje najveći prioritet, ali i da će ekipa pokušati da dođe do kraja i u Kupu.

On je istakao da tim nijednom u dosadašnjem delu sezone nije igrao “labavije”, kao i da se nekada pita i protivnik.

– Mi smo u svaku utakmicu ušli maksimalno. Odigrali smo 30 utakmica do sada, i stvarno smo na maksimumu. Nismo mašine – istakao je Stanojević.

Originalni članak: Sportski žurnal