Promene u RK: Markićević i Kokir predvode novi UO

Crno-beli održali redovnu skupštinu i izabrao nove članove rukovodstva

Partizan ove sezone beleži odlične rezultate, sa izuzetno mladim timom crno-beli su ostvarili sedam pobeda i samo jedan poraz, nalaze se na trećem mestu na tabeli, sa istim brojem bodova koliko ima i Vojvodina.

Pored sjajnog igračkog kadra, tim iz Humske će u nastavku sezone, ali i u budućnosti biti jači i rukovodstvu. Na Skupštini kluba predsednik Željko Perkunić je obelodanio imena članova novog Upravnog odbora. Sudeći po imenima, ali i imenima firmi koji novih deset čanove vode, može se slobodno reći da za Partizan tek predstoje bolji dani.

– Ovo je veliki dan za Partizan. Poznato je da godinama nismo imali Upravni odbor, ali sad se sve menja. Stigli su novi ljudi, veliki i uspešni biznismeni i moji prijatelji koji će nam dosta pomoći. Pre svega oni su veliki Partizanovci – rekao je Željko Perkunić.

Prvi čovek crno-belih je potom predstavio Upravni odbor.

– Dobili smo deset novih članove, to su Igor Simonović, Dušan Petković, Magdalena Stojanov, Ivan Jordović, Uroš Momirović, Radomir Beočanin, ako i bivši veliki igrači crno-belih, Božidar Markićević, Branko Kokirć i Dragan Maksović. Svi su uspešni poslovni ljudi i njihova pomoć će nam biti dragocena.

Novi članovi Skupštine su Božidar Đurković, bivši predsednik RS Srbije i Predrag Jušković, nekadašnji dirketor crno-belih. 

Originalni članak Sportski žurnal