PROMAŠAJI SEZONE UMARA SADIKA(VIDEO)

Imao je bivši napadač Partizana Umar Sadik ove sezone nekoliko spektakularnih nastupa, garniranih evrogolovima u Primeri, ali je na večerašnjem deulu Kupra Kralja protiv Majorke (0:0) propustio kolosalnu šansu da se još više nametne stručnom štabu Real Sosijedada. Tačnije, propustio je dve kolosalne šanse.

Real Sosijedad je odigrao odličan meč na Balearima, mada rezultat to ne pokazuje. Ozbiljan kvalitet više u odnosu na Majorku demonstrirao je učesnik Lige šampiona. Real Sosijedad je praktično anestezirao Majorku, i ostavio je bez prave šanse za 90 minuta. Ali nije uspeo da napravi kapital, pa će plasman u finale Kupa juriti na svom bunjištu.

Najviše zaslugom Umara Sadika. Svojevremeno ljubimac Grobara imao je košmarno veče, mada je ostao bez sreće u nekim momentima. Međutim, vrteće se njegovi promašaji narednih dana na društvenim mrežama i španskim portalima. Praktično, imao je identične kikseve Sadik sredinom drugog poluvremena. Oba puta je posle centaršuta sa leve strane ispred sebe imao praznu mrežu. I oba puta je promašio.

Istina u prvoj situaciji ga je lopta pogodila u koleno, dok je u drugoj prebacio praznu mrežu.

Originalni članak: Mozzart sport