Predstavljamo:JOVANA BIĆANIN-odbojkašica Partizana

Za sajt Volimpartiza.rs-odbojkašica JOVANA BIĆANIN !

Jovana Bićanin u životu, Jovana Stifler na društvenim mrežama.Ima li razlike u tim osobama?

-Nema, to je jedna te ista osoba, Samo se trudim da u poslu budem ozbiljnija I odgovornija nego što sam na drustvenim mrezama 😊

Odbojkašica ali i prelepa devojka.Koliko je teško biti prvopomenuto, sa svim odricanjima, obavezama i načinom života jednog sportiste?Zar nije lakše oprobati se npr. na manekenskoj pisti ?

-Kao jako mala sam krenula da treniram odbojku tako da nije bilo dileme kuda vodi moj put. Hvala na komplimentu, to je dokaz da devojke iz sporta mogu da budu ženstvene.

Imala si veliku pauzu,bile su tu i neke povrede…Vratila si se na teren i boriš se za Partizan.Koje su tvoje ambicije što se odbojke tiče?

-Svesna sam I pauze I godina tako da to utiče na moje ambicije, ali trudim se da dam svoj maksimum, a dokle će me to dovesti, zavisi od mnogih okolnosti 😊

Koliko duguješ Partizanu i stručnom štabu na činjenici da si dobila “drugu šansu” ?

-Hvala Partizanu I stručnom štabu na ukazanom poverenju a ja se svojim radom zalažem da Im to vratim

Koliko sam ja obavešten, bilo je tu i nekih disciplinskih kazni?!:)Da li je Jovana u prirodi buntovnik ili “klupski”igrač ?

Jovana je uvek klupski igrač, ali desi se da, bez zle namere, dete u meni izađe kad nije vreme ni mesto 😊

Na utakmicama ŽOKa sve više je Grobara.U procentima, po tebi, koliko ih dolazi zbog Partizana a koliko zbog “lepote na terenu” ?

-Mislim da je Partizan bred koji dovodi navijače na tribine, ali lepota na terenu I kvalitet igre ih poziva da se vraćaju

Tvoje iskreno mišljenje o treneru Steljiću i devojkama iz ekipe?

-Vredan, radan, posvećen I stručan. Tu uključujem I kondicionog trenera. Atmosfera u ekipi je odlična, devojke su super, za jako kratko vreme smo postale pravi tim. 😊

Vidim da restoran na Adi radi odlično.Planiraš li da u skorije vreme organizuješ neki ručak za koleginice iz ekipe i stručni štab?

-Ako se ukaže prilika, naravno 😊

Vreme sportiste je jako ograničeno.Pored treninga i utakmica, sa svim privatnim obavezama, stigneš li da pratiš i pogledaš neke druge sportove?Npr. mušku košarku ?

-Nisam u mogućnosti da zbog klupskih I privatnih obaveza odlazim na utakmice, ali se trudim da pratim sva takmičenja sportskog društva Partizan. Potrudiću se da u utorak (ako obaveze to dozvole) odem na utakmicu muškog odbojkaškog kluba Partizan I podržim ih u borbi za opstanak u super ligi Srbije 😊

Na kraju, želimo ti da se u odbojku vratiš kako ti želiš i da pomogneš Partizanu u ciljevima koje ima.Nadamo se da ćeš uspeti u svim namerama koje si zacrtala, a ti se potrudi u tome.Tvoja poruka svim čitaocima sajta Volipartizan.rs i svim Grobarima je:

-Poruka za kraj : Parni Valjak Melje Nema Stajanja 😊

Hvala Jovana i mnogo sreće u daljem sporskom i privatnom životu !

-Hvala i Vama.Vidimo se na utakmicama ŽOK Partizan!

Zabranjeno deljenje i kopiranje teksta bez dozvole autora ili sajta !