Predrag Saša Danilović predsednik KSS naredne 4 godine!

Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Danilović izabran je za novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije. On je bio jedini kandidat za predsedničku funkciju, a za njegov izbor glasalo je svih 27 delegata Izborne komisije KSS-a. Za izbor je bilo potrebno minimum 17. glasova, a Danilović će biti na čelu naše košarke biti u naredne četiri (plus dve) godine.

14818105393235

Imaće pomoć i četiri potpredsednika.
“Veoma sam počastvovan i smatram da je ovo veliko priznanje za celu moju karijeru kao sportiste. Verujte mi da nisam spremao nikakve papire da pričam i da čitam, smatram da je ovako mnogo iskrenije i mnogo bliže mom skromnom. Gospodin Đilas je moj dugogodišnji prijatelj na koga sam ponosan, kao i na sve što je uradio u Savezu i ako moj tim i moji saradnici i ja uspemo da uradimo jedan deo ovog što se desilo prethodnih šest godina biću veoma ponosan”, rekao je Danilović nakon izbora.
0ujktkqturbxy9jmtzlzgq3mdbhngflmzqzzdnkm2mzmtgyogqwnjvmns5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga
Očekivanja košarkaške javnosti su izuzetno velika.
“Košarka je sport broj jedan u Srbiji. Za sve kritike vrata će biti uvek otvorena. I uvek bi voleo da kritike dobijam direkton u lice. Trebaće mi sva vaša pomoć, sve ideje će doći na razumevanje mene i saradnika. Ne bih previše da govorim osim toga što sam zahvalan svima na poverenju. Verujte mi da mi nije nimalo svejedno”, dodao je Danilović.