Poruka iz Albanije: Partizane, hvala i srećno!

Mondo sport

“Iskreno smo srećni zbog svega što se prilikom ova dva meča dešavalo van terena. Partizanu želimo sreću i nadamo se da ćete se kvalifikovati za narednu rundu”, piše u poruci koja je stigla iz Albanije na adresu Biljane Obradović.

Dueli Partizana i Skenderbega u Ligi Evrope, kako u Elbasanu, tako i u Beogradu, nosili su epitet “visokog rizika”. Bilo je napeto, ali samo na terenu, gde su crno-beli posle 0:0 u Albaniji, pred svojim navijačima izvojevali pobedu 2:0 i stekli realne šanse da se plasiraju u narednu rundu takmičenja.

Sudeći po reakcijama gostiju – uspeli su!

Na tribinama stadiona Partizana i Skenderbega sve je proteklo u najboljem redu, bez ijednog incidenta. Srpski i albanski klub dali su primer celom regionu.

Iz tog razloga, portparol Partizana Biljana Obradović, dobila je iz Korče još jednu potvrdu odlične organizacije sinoćne utakmice.

“Postovana Biljana, 

U ime našeg kluba želim da se zahvalim Vama i ostatku članova FK Partizan za organizaciju i podršku koju smo imali sinoć.  Zaista poštujemo način na koji je Partizan organizovao meč i Vašu raspoloživost. Iskreno smo srećni zbog svega što se prilikom ova dva meča dešavalo van terena. Partizanu želimo sreću i nadamo se da ćete se kvalifikovati za narednu rundu. Molim Vas da ovu poruku prosledite i ostalim članovima kluba.

Srdačan pozdrav”, piše u poruci iz Albanije