POLUVREME – Defanzivna klinika oslabljenog Partizana u Vilerbanu!

Crno-beli bolji rival.

Vođstvo Partizana posle prvih 20 minuta igre u Vilerbanu protiv Asvela, rezultat je 29:43.

Frenk Džekson i Majk Skot na jednoj, odnosno Kevin Panter i Zek Ledej na drugoj strani su vodili poentersku bitku, gledali smo rezultatsku klackalicu, a onda se priključio i Frenk Kaminski koji je sa četiri uzastopna poena doneo crno-belima 15:10. 

Usledio je period dobre igre i jednih i drugih u odbrani, izuzetna agresivnost, a Partizan je stigao i do maksimalnih plus devet početkom druge deonice, najviše je tome kumovao Pi-Džej Doužer koji je uneo dosta živosti u napad svog tima i pronalazio je način kako da razbije odbranu protivnika. 

Dva i po minuta je trebalo Asvelu da postigne poen u drugoj četvrtini, ali Partizan nije stao, Kaminski je poslao loptu Trifunoviću u ćošak za 29:16!

Svi su se zabrinuli za Kevina Pantera kada se našao na parketu, izgledalo je kao da se povredio, Obradović ga je povukao na klupu i nije se više vraćao na parket do kraja poluvremena, svi se nadamo da ćemo ga videti tokom drugog poluvremena…

Anđušić je uneo novu živost u ekipu Partizana, pa su crno-beli držali prednost, a posle poena Kaminskog bilo je i 24:39. 

Inače, Partizan večeras igra bez Ognjena Jaramaza koji se nije osećao najbolje, pa je ostao u hotelu, a nije igrao ni Mateuš Ponitka. 

Anđušić i Kaminski po 8 poena, Ledej, Panter i Doužer po 6 poena. Majk Skot ima 9 u ekipi Asvela. 

Originalni tekst Sportske net