Pogled ka Americi, da li bi centar uskoro mogao da stigne!?

KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Partizan je na očekivan način počeo sezonu. Sa Željkom Obradovićem na klupi crno-beli su na prve tri utakmice u ABA ligi upisali sve tri pobede. Trijumfi su stizali protiv Zadra, Splita i Studentskog centra, uskoro počinje i Evrokup, a ono što fali klubu iz Humske je još jedan centar.

Crno-beli su sezonu počeli sa Dušanom Miletićem i Balšom Kroprivicom, dva mlada igrača pred kojima je svetla budućnost, posebno ovo važi za Koprivicu koji je projekat na duže staze, ali u ovom momentu njih dvojica ne mogu da izvuku teret na dva frota u klubu koji ima ambicije da osvaja titule. Za sada Partizan je znao da igra sa izuzetno niskom petorkom sa Ledejom ili Smailagićem na petici, ali pitanje je kako bit to izgledalo kada krene ritam sa dva meča nedeljno.

Ono što je jasno, u narednim danima treba očekivati konkretne poteze iz Humske

Naime, odavno se šuškalo iz Humske da ne žele da žure sa centrom već će sačekati da NBA timovi krenu sa otkazima i da među tim igračima pronađu adekvatno rešenje. Sada je došao taj trenutak. Pojedini timovi su već krenuli da uručuju.

Džalil Okafor iz Atlante, Danijel Otur iz Čikaga, Džon Taske iz Orlanda, samo su neki od igrača koji su dobili otkaze prehodnih dana i ne bi bilo iznenađenje da pokušaju da potraže angažman u Evropi.

Ostaje da se vidi koga će Partizan uspeti da dovede. Podstimo da je Partizan razrešio dilemu oko Vila Mozlija koji više nije igrač crno-belih i sada nema više prepreka oko angažovanja novih igrača.

Originalni članak:Maxbet sport