PLJUŠTE UVREDE IZ PIREJA: Legenda Olimpijakosa izvređala Partizan i Grobare!

Legendarni fudbaler Olimpijakosa napravio je svojevrsnu uvertiru u revanš sa Partizanom tako što je osuo paljbu po srpskom šampionu.

Ekspedicija Partizana sinoć je odradila zvaničan trening na ‘Karaiskaki’ stadionu i odmah je naišla na neprijatnosti. Oko 50-ak navijača kluba iz Pireja je dočekala fudbalere srpskog prvaka i vređala ih, a najviše je na udaru bio Uroš Đurđević.

To na zvaničnom treningu gostiju u Beogradu nije bio slučaj, ali opet ima onih koji smatraju da je ‘u Humskoj džungla’, a u Atini nije.

Naime, član uprave Olimpijakosa i nekadašnji fudbaler tog kluba, Savas Teodoridis, smatra da Partizan želi da izazove prekid i da mu je to jedina šansa večeras.

– Apelujem na navijače Olimpijakosa: Partizanova jedina nada je da se fudbal gurne u drugi plan, a da se izazovu incidenti, dođe do prekida meča i kažnjavanja. Zato molim naše navijače da vode računa o ponašanju. Igrali smo u džungli u Beogradu, ne smemo da im odgovorimo istom merom – ispalio je Teodoridis.

U prvom meču bilo je par petardi koje su pale na teren i flaše na poluvremenu kod tunela, ali osim toga i ustaljene pesme sa tribina za Olimpijakos, nije više bilo incidenata, a gosti su na terenu dočekani vrlo srdačno.

Večerašnji meč igra se od 20:45h na rasprodatom ‘Karaiskakiju’ a Grci brane 3:1 iz prve utakmice.

Hotsport