Pavićević: Kad put trasira Obradović onda u to ne treba sumnjati, on je najbolji trener svih vremena u Evropi, a i šire

pavićević

printscreen

Mornar nije uspeo ozbiljnije da zapreti Partizanu u 17. kolu ABA lige, a svoje viđenje susreta dao je trener Barana Mihailo Pavićević.

Na pres konferenciji posle utakmice, Pavićević je izjavio:

“Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi. Ona nije bila upitna ni pre odigravanja ove utakmice. Istovremeno, čestitam i svojim igračima jer su dali sve od sebe. To sam i tražio od njih, da što duže odigramo pametnije jer samo tako se možemo suprotstaviti izuzetno kvalitetnoj ekipi vođenoj od najboljeg trenera svih vremena u Evropi, a Boga mi i šire.

Mogu da kažem da smo 35 minuta igrali dosta pametno i rekao bih prvi put ove godine najbolju timsku utakmicu. Zadnjih pet minuta je došlo do pada koncentracije. Kada igrate protiv ekipe kakva je Partizan, tih pet minuta uvek dođe. Nekad na početku, a nekad na kraju. Možda je malo veća razlika u odnosu na ono što smo prikazali, ali mi nemamo za čim da žalimo.”

U nastavku izlaganja, trener Mornara je istakao sledeće:

“Kao što sam rekao igračima u svlačionici, čestitao sam im na zalaganju i odnosu. Pokušali smo da sprovedemo ono što smo radili ovih dana, ali to je zavisilo od ekipe Partizana i toga koliko su nam oni dopuštali.

Originalni tekst Basketballsphere.com