Partizanovu argumentaciju izložio profesor Vuletić, govor trajao 75 minuta!

Sportski žurnal piše…

Partizanov pravni tim: potpredsednik Vladimir Vuletić, profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu i zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, pravnik svakodnevno zadužen za klupsku administraciju, imali su priliku da na sastanku Izvršnog odbora Zajednice Super i Prve lige Srbije izlože argumentaciju protiv odluke direktora elite Vladimira Bulatovića da meč Parnog valjka i Mačve, odigran u teškim vremenskim uslovima, registruje postignutim rezultatom (0:0).

Po običaju, Vuletić je to uradio izuzetno temeljno: 75 minuta njegov glas dominirao je konferencijskom salom na devetom spratu zgrade na Terazijama 3!

Potom, izdiktirao je, gotovo u dahu, utiske u pero prisutnim novinarima:

– Partizan je u elaboraciji Bulatovićevog obrazloženja odluke konstatovao pravno neuko tumačenje, pogrešnu primenu materijalnog prava i neomogućavanje svih pravno relevantnih informacija u vezi sa odigravanjem naše utakmice s Mačvom. Konkretno, direktor Super lige je samo citirao izveštaje delegata i sudije, potpuno prenebregavajući, tačnije, prećutkujući inicijativu generalnog direktora Partizana Miloša Vazure u 45. minutu za prekidom utakmice i identičnim zahtevom podnetim na poluvremenu sudiji Aleksandru Živkoviću