Partizanovo dete na “krovu”

Srpski fudbaler Lazar Pavlović (23) potpisao je trogodišnji ugovor sa Voždovcem, saopštio je beogradski klub.

Fudbalski klub Voždovac počeo je pripreme za nastavak sezone, a u klub je stigao vezni fudbaler Lazar Pavlović.

“Lazar je igrač koji svojim profilom odgovara našem načinu i filozofiji igre. Svakako, elitni igrač svoje generacije, koji nije još uspeo da profiliše svoju karijeru onako kako je zamišljao, ali smatram da je sada na pravom putu i na pravom mestu. U prethodnim sezonama smo sa fudbalerima koji su imali slične putanje pokazali da možemo da ih vratimo u kolosek i pomognemo im da ostvare svoj potencijal i ne sumnjam da će to biti slučaj i sa Lazarom”, rekao je sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević za zvanični sajt kluba.

Pavlović (22) je ponikao u Partizanu, a potom je igrao za kiparski AEL i Radnički iz Niša.

“Zahvalan sam fudbalskom klubu Voždovac što mi je dao priliku da budem deo ovog tima, počastvovan sam što sam ovde. Pratio sam Voždovac i poznajem lično šefa struke Marka Savića i očekivanja su iskreno visoka. Ciljevi koji su postavljeni, osvajanje Kupa i plasman u Evropu, odlična su motivacija”, rekao je Pavlović i dodao:

“Pričao sam sa trenerom i video da imamo iste ambicije i želje, te mi je odluka da dođem na Krov bila laka. Živim već 12 godina na Voždovcu i to je svakako bio dodatni motiv. Mislim da svojim profilom i sposobnostima mogu da pomognem i želim da se što pre adaptiram”.

Originalni članak: B92.net