Partizanovi tornjevi Ledej i Lesor raduju se Evroligi pred Grobarima: Velika je to stvar za klub i navijače!

Amerikanac i Francuz sa velikim nestrpljenjem čekaju početak sezone

Košarkaška Evropa dugo je brujala o Partizanovom povratku u Evroligu. Od kako su crno-beli zvanično dobili specijalnu pozivnicu za elitno takmičenje mediji, košarkaški radnici, pa i sama Evroliga putem svojih kanala na društvenim mrežama, često su spominjali značaj učešća kluba iz Humske u najkvalitetnijem klupskom kontinentalnom takmičenju, pa je ta euforija neminovno morala da se prenese i na igrače.

Željko Obradović nedavno je okupio ekipu i počeo sa pripremama za izuzetno izazovnu sezonu koja je pred Partizanom, a među igračima koji su se našli na treninzima od prvog dana bili su i starosedeoci iz prošle sezone Zek Ledej i Matijas Lesor.

– Imao sam dobro leto, oporavio se, veoma naporno radio i srećan sam što sam se vratio. Uzbuđen sam, imamo dobru grupu momaka, drago mi je što smo počeli da radimo i idemo u ovaj proces dan po dan – kazao je za TV Partizan Ledej i poslao poruku navijačima:

– Radujem se što ću vas ponovo videti na tribinama, sada smo u Evroligi, nastavićemo da se borimo i radimo sve što treba da pobedimo i ostvarimo naše ciljeve.

Originalni tekst 24sedam.rs