Partizanovac u jatu Orlova posle posle dve i po godine

Mihajlo Ilić, štoper crno-belih, prvi na spisku reprezentativaca posle Slobodana Uroševića

Super liga kvalitetom ne može ni približno da parira najvećim evropskim ligama, pa zbog toga na spiskovima selektora Srbije poslednjih godina ima sve manje igrača iz elitnog ranga srpskog fudbala.

Partizan, kao jedan od dva naša najveća kluba dve i po godine nije imao reprezentativca. Međutim, tada je na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama v.d. selektor Ilija Stolica pozvao igrače samo iz Super lige, pa se na spisku našao Slobodan Urošević, nekadašnji kapiten Partizana. Levi bek Arisa iz Limasola odigrao je prijateljski meč sa Dominikanskom Republikom 25. januara 2021. duel je okončan bez pogodaka.

Nema dileme da se popularni Čaki ne bi našao na spisku da je tadašnji selektor mogao da računa na vedete iz najjačih liga. Posle dve i po godine ponovo bi fudbaler kluba iz Humske mogao da zaigra u dresu reprezentacije. Mihajlo Ilić, štoper Partizana, našao se na širem spisku Dragana Stojkovića za predstojeće utakmice naše selekcije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Mađarske i Crne Gore.

Originalni članak: Sportski žurnal