PARTIZANOVA LEGENDA NAPALA EVROLIGU: KOLIKO ŠARAS IMA ŽIVOTA?! Mića Berić žestoko kritikuje sudije: Ovo dugo nisam video

Legendarni as Partizana žestoko kritikovao rad sudija na meču protiv Barselone. Mića Berić IZVOR: SPORTKLUB/SCREENSHOT

Partizanova legendarni as Miroslav Mića Berić žestoko je kritikovao rad arbitara na utakmici crno-belih i Barselone, u kojoj je španski tim ostvario pobedu. U studiju “Sport kluba” posebno je kritikovao suđenje arbitra iz Izraela.

Nikad nisam pričao o suđenju i nikad nisam otvorio studio time, niti hoću da umanjim zasluženu pobedu Barselone, ali izraelski sudija… Dugo nisam video tendencioznije suđenje, pritom na domaćem terenu i u pravim trenucima. To na kraju kad je krenulo navlačenje na stranu Partizana da bi na semaforu izgledalo drugačije. Bilo je stvarno… Tendenciozno”, rekao je Berić.

Pitao bih i javno Evroligu, koliko života ima Šarunas Jasikevičijus i koliki može da pravi pritisak na sudije. Pritom je najveći pritisak pravio na izraelskog sudiju kad je dosudio jedan faul u korist Partizana. Autoritet jeste važan, ali zna se da Željko ima četiri puta veći autoritet od svih trenera, pa šta bi on trebalo da radi, da sapliće sudije? Jasikevičijusu se toleriše sve kad je Partizan prišao na tri razlike. Mislim da posle ovoga više nikad neću spominjati ovo”.

Kompenzacija je očigledna. Kasnije u meču se popunjavala statistika, da razlika ne bi bila velika, ali očigledno je i sa strane. Imali smo i težih poraza, ovo je normalan poraz, ali da li sam ikad pominjao suđenje? Morao sam da kažem nešto”, dodao je Berić.

Originalni tekst Mondo.rs