Partizan vraća još jednog svog bivšeg igrača!

Klub iz Humske ne želi da propusti ovu priliku.

Od dolaska Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana, politika vraćanja ”Partizanove dece” u klub brzo je došla do izražaja.

Prošle godine su se vratili iskusni bekovi Aleksandar Miljković i Ivan Obradović, dok se štoper Svetozar Marković vratio na pozajmicu iz Olimpijakosa, koja je ovog leta završena.

Pre svih njih, Partizan je pre dve godine vratio i Lazara Markovića koji je i dalje u klubu, a po istom principu crno-beli bi mogli da rade i u aktuelnom prelaznom roku.

Naime, ”Telegraf” ovog popodneva prenosi svoja nova saznanja da Partizan namerava da u svoje redove vrati i ofanzivnog vezistu Danila Pantića!

On će do kraja meseca postati slobodan u izboru novog kluba, pošto mu ističe ugovor sa Čelsijem, a završio je i pozajmicu u Čukaričkom.

Pantić je ponikao u Partizanu, a posle ranog odlaska u Čelsi, dve sezone je proveo u klubu iz Humske kao pozajmljen igrač, međutim crno-beli nisu mogli da otkupe njegov ugovor s obzirom da je Čelsi tražio tri miliona evra.

Sada te prepreke neće biti, a ukoliko bi Pantić uspe da podigne formu naredne sezone u dresu Partizana, crno-beli bi od njegovog novog transfera narednih godina mogao da dodatno zaradi.

Ali, da ne idemo toliko daleko, za početak da sačekamo rasplet oko Pantićevog povratka u Partizan.

Originalni članak: Sportske net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *