Partizan traži ravnopravnost i ima ambiciozni predlog za državu – po ugledu na Zenit!

Takav predlog je danas prvi put iznet u javnost, hoće li biti usvojen?

Partizan traži ravnopravnost i ima ambiciozni predlog za državu - po ugledu na Zenit!

Brojnih aktuelnih tema dotakao se predsednik Partizana Ostoja Mijailović tokom današnjeg gostovanja na BC Partizan TV.
Osim finansija, neizbežan  je bio i komentar aktuelnih dešavanja u ABA ligi, kao i najnovije blokade računa regionalnog takmičenja.

”Partizan nije nijednog trenutka kočio start ABA lige, kao što je to najavljivano u medijima od strane pojedinih kklubova. Mi smo i juče dali podršku da se odblokira račun ABA lige, da ona nastavi nesmetano da funkcioniše, a da se sva sporna pitanja reše na narednoj Skupštini.

Zalagali smo se i dobili podršku da se Skupština održi uživo, da klubovi iznesu svoje stavove i da ABA liga nastavi da funkcioniše, da ne postoje stvari koje će dalje urušavati ugled ABA lige i da postoji način da se u društveni ugovor ubaci sud koji će rešavati sporove. Jako je važno da klubovi budu ravnopravni, treba ravnopravno da se takmičimo”,
 izjavio je Mijailović..Partizan od ove sezone igra kao domaćin u Hali sportova ”Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, a prošle godine je Partizanov dom bila naša najveća dvorana, ”Štark Arena”.
Tokom krize zbog pandemije, Arena je jedno vreme bila pretvorena u Kovid bolnicu, a pošto se i mečevi igraju bez publike, nema razloga da crno-beli do daljnjeg budu tamo.
Ali, kako bi se klub skrasio na jednom mestu, presednik Partizana je izneo zanimljiv i prilično ambiciozan predlog izgradnje nove dvorane, uz Partizanov fudbalski stadion.

Izvor Sportske net